Kobieta - pokusa marketingu - 7 marca 2013 r. Skwer - filia Centrum Artystycznego Fabryka Trzciny, ul. Krakowskie Przedmieście 60a Warszawa

"CSR - dobra wola, misja czy konieczność"

Konferencja „Czas na zmiany - czyli oryginalność i świeżość w promowaniu gastronomii” już za nami.

Dziękujemy wszystkim Prelegentom oraz Uczestnikom za udział w tym wydarzeniu. Mamy nadzieję, że konferencja spełniła Państwa oczekiwania pod względem merytorycznym, zainspirowała do nowych działań i zaowocowała nawiązaniem relacji biznesowych.

Dziękujemy także Sponsorom, Partnerom, Partnerom merytorycznym oraz Patronom medialnym za wsparcie i pomoc w organizacji oraz promocji konferencji.

Zespół VFP Communications

Fotorelacja z konferencji:

  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany

Fot. Lidia Skuza


Fotorelacja z wieczornego bankietu w Mamaison Hotel Le Regina.


Gospodarzem wieczoru był szef kuchni Paweł Oszczyk, który przygotował dla gości wspaniałe przekąski i ciepły bufet. Krótki pokaz kulinarny zaprezentował również Damian Wawrzyniak.

  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
  • Czas na zmiany
Mamaison Hotels & Residences Mamaison Hotels & Residences Szkoła Główna Handlowa Papaja KukBuk Kuchani Plus gastronomia Callbaut makro makro makro Erlenbacher Mamaison Hotels & Residences Perrier WorldFood 2014 Villeroy & Boch Stowarzyszenie Kucharzy Magazyn Handel AM HoReCa Comm Food Service vfp
Czas na zmiany - czyli oryginalność i świeżość w promowaniu restauracji Wszelkie prawa zastrzeżone © 2013 projekt i realizacja: VFP Communications