Aranżuj, gotuj, zarabiaj czyli jak z sukcesem wykreować restauracje
Magazyn „Food Service”

zaprasza:

"Aranżuj, gotuj, zarabiaj czyli jak z sukcesem wykreować restauracje"

Która odbędzie się:

21 marca 2013, drugiego dnia XVII Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2013, w godzinach: 11.00-14.00 w sali konferencyjnej "B" na pierwszym piętrze Centrum Targowo-Konferencyjnego MT Polska, przy ul. Marsa 56C,
w Warszawie.

Do uczestnictwa w konferencji zapraszamy właścicieli restauracji, przyszłych właścicieli restauracji, menedżerów, specjalistów ds. marketingu gastronomicznego.

Spotkanie poprowadzi Agnieszka Małkiewicz, która łączy restauratorskie doświadczenie z marketingową wiedzą i praktyką zdobytą w międzynarodowych korporacjach. Ta swoista mieszanka pozwala jej trzeźwo i praktycznie patrzeć na biznes restauracyjny, doradzać, szkolić i kreować nowe programy marketingowe dla gastronomii. Uważa, że choć nie ma jednoznacznej "złotej" receptury na świetną restaurację, to niewątpliwie w zarządzaniu pomagają dopracowana, charakterystyczna wizja marketingowa i kulinarna, pełna kontrola oraz doinformowane otoczenie biznesowo-medialne.

Wspólnie z zaproszonymi gośćmi - ludźmi sukcesu i praktykami branży gastronomicznej - udowodnimy, dlaczego tak ważne jest stworzenie atrakcyjnego, charakterystycznego i spójnego wizerunku restauracji. Zdradzimy skuteczne sposoby, jak przyciągnąć i zatrzymać uwagę otoczenia, oraz opowiemy o działaniach marketingu bezpośredniego, które dzięki wyselekcjonowaniu odbiorców przynoszą wymierne efekty przy ograniczonych wydatkach. Podpowiemy, co zrobić, aby zaistnieć w świadomości i zostać zapamiętanym przez gości.

Wszelkie przedstawione wnioski, tezy i metody zostaną poparte pozytywnymi i negatywnymi przykładami z praktyki restauracyjnej prelegentki i zaproszonych gości.