Aranżuj, gotuj, zarabiaj czyli jak z sukcesem wykreować restauracje
Magazyn „Food Service”

zaprasza:

"Aranżuj, gotuj, zarabiaj czyli jak z sukcesem wykreować restauracje"

Tematyka spotkania:


  • * Dawno, dawno temu…
    Jak skutecznie i ciekawie opowiadać o swojej restauracji?

  • * Mistrz, chleb, kapłon, kamień…
    Co wyróżnia Twój biznes?

  • * Lody z sosny czy zrazy z buraczkami
    Nowe czy sprawdzone koncepcje? Co gwarantuje sukces?

  • * Plotka, reklama czy sensacja
    Co zrobić, aby ludzie mówili, media pisały, a sąsiedzi zazdrościli?

  • * Komunikacja ze smakiem
    Kanały, narzędzia i triki.

  • * W Poznaniu, Warszawie czy na Helu
    Gastronomiczny marketing miejsc.

  • * Restauratorzy, łączcie się! W jedności siła!
    Programy marketingowe dla restauracji.

Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.