Konferencja 7 marca 2013 r. Skwer - filia Centrum Artystycznego Fabryka Trzciny, ul. Krakowskie Przedmieście 60a

"CSR - dobra wola, misja czy konieczność"

partner merytoryczny, prelegent

  • Agnieszka Małkiewicz

    Agnieszka Małkiewicz

    HoReCa Communications

    Ekspert branży gastronomicznej, doradca, trener. Łączy restauratorskie doświadczenie z marketingową wiedzą i PR-owską praktyką zdobytą w międzynarodowych korporacjach. Jej specjalizacja to biznes gastronomiczny, w ramach którego doradza, szkoli, organizuje i kreuje nowoczesne programy komunikacji marketingowej budujące i promujące wizerunek firm, miejsc i ludzi, które wg niej są tego warte;-) Podkreśla „poznałam wielu ludzi, przetestowałam wiele rozwiązań, znalazłam wiele odpowiedzi na własne ryzyko i za własne pieniądze;-) Teraz dzielę się doświadczeniem i wiedzą z innymi…” Tworzy rubrykę „Marketing Gastronomiczny w praktyce” w Magazynie HoReCa „Food Service”. Współpracuje z kilkoma polskimi restauracjami, w tym z Metamorfozą Gdańsk, która w ciągu niespełna roku współpracy została jedną z 25 najlepszych restauracji w Polsce (wg prestiżowego magazynu C’est La Vie). Jest współautorką kulinarnego projektu Metamorfoza Pronature Gdańsk promującego region, który realizuje wspólnie z Justyna Zdunek właścicielką restauracji. Właśnie 15.09 na jej zaproszenie do Polski przyjeżdża kilkunastu czołowych zagranicznych dziennikarzy kulinarnych, aby badać i próbować „3natury Gdańska i Pomorskiego”.

goście specjalni

  • Agnieszka Kręglicka

    Agnieszka Kręglicka

    Warszawska restauratorka. Ekspert w dziedzinie kulinariów
    i żywienia. Autorka książek kulinarnych oraz programu
    telewizyjnego „Para w kuchni” dla Kuchni TV. Felietonistka
    „Wysokich Obcasów” oraz miesięcznika „Dziecko”. Członkini
    i propagatorka organizacji Slow Food Polska.
    Założycielka targu producentów jakościowej żywności w Fortecy.
    Agnieszka i jej brat Marcin posiadają osiem restauracji:
    meksykańską Elpopo, greckie tawerny Meltemi i Santorini, włoską
    trattorię Chianti, Piątą Ćwiartkę na Zamku Królewskim,
    Opasły Tom PIW, zabytkową Fortecę, oraz Klub Bankowca.

  • Agata Wojda

    Agata Wojda

    Muzykolog z wykształcenia, kucharz artysta z pasji i zawodu.
    Szefowa kuchni w restauracji Opasły Tom PIW przy ulicy Foksal
    w Warszawie. Członkini organizacji Slow Food Polska. Jest częstym gościem programów
    telewizyjnych i bohaterką artykułów prasowych oraz felietonistką.
    Od wielu lat związana z restauracjami rodzeństwa Kręglickich.
    Gotowania uczyła się w Hiszpanii i Francji. Szefując francuskiej restauracji Agnieszki Kręglickiej
    czterokrotnie zdobywała wyróżnienie przewodnika Michelin.

przedstawiciel mediów branżowych

  • Agata Godlewska

    Agata Godlewska

    Redaktor prowadząca miesięcznika „Food Service”, gdzie pracuje
    od ponad 3 lat. Doświadczenie z zakresu mediów oraz prowadzenia
    magazynów zdobywała w wydawnictwach lifestyle'owych oraz
    custom publishing. Autorka licznych wywiadów,
    w tym z najważniejszymi szefami kuchni w Polsce. Jako akredytowany dziennikarz uczestniczyła m.in.
    w takich wydarzeniach, jak Madrid
    Fusion, The World's 50 Best Restaurants czy Omnivore Paris.
    Stała bywalczyni restauracji, poszukiwaczka nowych trendów, wielbicielka podróży.

Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.