Konferencja 7 marca 2013 r. Skwer - filia Centrum Artystycznego Fabryka Trzciny, ul. Krakowskie Przedmieście 60a

"CSR - dobra wola, misja czy konieczność"

program

  • 09:3010:00

    Rejestracja uczestników

  • 10:00

    Rozpoczęcie

  • 10:00 12:00

    blok merytoryczny 1

    Agnieszka Małkiewicz poprowadzi wykład, w którym poruszy następujące tematy:

    - Co zrobić, aby media mówiły i podziwiały, a konkurencja zazdrościła sukcesu?

    - Robaki do jedzenia, miód na dachu i pierwsza gwiazdka Michelin w Polsce, czyli jak przyciągnąć uwagę otoczenia?

    - Płacić czy wymagać? O skuteczności działań media relations w porównaniu ze standardową reklamą.

    - Śniadanie prasowe na trawie czy impreza z przytupem, czyli jak poinformować o nowej restauracji?

    - Nękanie dziennikarzy - czy to się opłaca?

    - Co wolno, co wypada, a co działa? 10 przykazań kontaktów z prasą.

    - Kłamać, kreować rzeczywistość czy podawać prawdę na dłoni? Dylematy etyczne w kontaktach z mediami.

  • 12:00 12:30

    Przerwa na kawę

  • 12:30 14:30

    Panel dyskusyjny

    O współpracy z mediami, ciekawych działaniach i relacjach w branży gastronomicznej będą mówić: Agnieszka Kręglicka, Agata Wojda, Agata Godlewska i Agnieszka Małkiewicz.