Rusz głową, czyli alternatywne możliwości zarabiania w restauracji

program konferencji

"14:00", 'end' => "14:30", 'title' => "rejestracja uczestników" ), array( 'start' => "14:30", 'end' => "15:50", 'title' => "powitanie i wykład", 'desc' => "Zagadnienia: - Jak przetrwać na rynku, prowadząc restaurację lub inny biznes gastronomiczny? - Inspiracje i sprawdzone rozwiązania na biznesowy rozkwit restauracji - Catering, take away, delikatesy, warsztaty, publikacje i co dalej? - Wyjątkowe koncepty gastronomiczne z Polski i ze świata Pomysły i sugestie zostaną poparte przykładami z polskiego i zagranicznego rynku gastronomicznego. " ), array( 'start' => "15:50", 'end' => "16:15", 'title' => "przerwa" ), array( 'start' => "16:15", 'end' => "17:15", 'title' => "dyskusja z udziałem zaproszonych gości" ), array( 'start' => "17:15", 'end' => "17:30", 'title' => "pytania od publiczności" ), array( 'start' => "17:30", 'title' => "zakończenie spotkania " ) ); ?>

Uwaga:

  1. Informujemy, że na Halę Eurogastro obowiązuje osobna wejściówka.
  2. Organizator konferencji „Rusz głową...” nie zapewnia parkingu.