Rusz głową, czyli alternatywne możliwości zarabiania w restauracji

program konferencji

  • 14:0014:30

    rejestracja uczestników

  • 14:3015:50

    powitanie i wykład

    Zagadnienia:
    - Jak przetrwać na rynku, prowadząc restaurację lub inny biznes gastronomiczny?
    - Inspiracje i sprawdzone rozwiązania na biznesowy rozkwit restauracji
    - Catering, take away, delikatesy, warsztaty, publikacje i co dalej?
    - Wyjątkowe koncepty gastronomiczne z Polski i ze świata

    Pomysły i sugestie zostaną poparte przykładami z polskiego i zagranicznego rynku gastronomicznego.

  • 15:5016:15

    przerwa

  • 16:1517:15

    dyskusja z udziałem zaproszonych gości

  • 17:1517:30

    pytania od publiczności

  • 17:30

    zakończenie spotkania

Uwaga:

  1. Informujemy, że na Halę Eurogastro obowiązuje osobna wejściówka.
  2. Organizator konferencji „Rusz głową...” nie zapewnia parkingu.
Rusz głową, czyli alternatywne możliwości zarabiania w restauracji Wszelkie prawa zastrzeżone © 2014 projekt i realizacja: VFP Communications