zaprasza:
Która odbędzie się:
21 marca 2013, drugiego dnia XVII Międzynarodowych Targów
Gastronomicznych EuroGastro 2013, w godzinach: 11.00-14.00 w sali
konferencyjnej "B" na pierwszym piętrze Centrum Targowo-Konferencyjnego
MT Polska, przy ul. Marsa 56C,
w Warszawie.
Do uczestnictwa w konferencji zapraszamy właścicieli restauracji,
przyszłych właścicieli restauracji, menedżerów, specjalistów ds.
marketingu gastronomicznego.
Spotkanie poprowadzi Agnieszka Małkiewicz, która łączy restauratorskie
doświadczenie z marketingową wiedzą i praktyką zdobytą w
międzynarodowych korporacjach. Ta swoista mieszanka pozwala jej
trzeźwo i praktycznie patrzeć na biznes restauracyjny, doradzać,
szkolić i kreować nowe programy marketingowe dla gastronomii. Uważa,
że choć nie ma jednoznacznej "złotej" receptury na świetną
restaurację, to niewątpliwie w zarządzaniu pomagają dopracowana,
charakterystyczna wizja marketingowa i kulinarna, pełna kontrola oraz
doinformowane otoczenie biznesowo-medialne.
Wspólnie z zaproszonymi gośćmi - ludźmi sukcesu i
praktykami branży gastronomicznej - udowodnimy, dlaczego tak ważne
jest stworzenie atrakcyjnego, charakterystycznego i spójnego wizerunku
restauracji. Zdradzimy skuteczne sposoby, jak przyciągnąć i
zatrzymać uwagę otoczenia, oraz opowiemy o działaniach marketingu
bezpośredniego, które dzięki wyselekcjonowaniu odbiorców przynoszą
wymierne efekty przy ograniczonych wydatkach. Podpowiemy, co zrobić,
aby zaistnieć w świadomości i zostać zapamiętanym przez gości.
Wszelkie przedstawione wnioski, tezy i metody zostaną poparte
pozytywnymi i negatywnymi przykładami z praktyki restauracyjnej
prelegentki i zaproszonych gości.